velvet

První zpráva

09.12.2009 22:09

Co je vlastně videochat či livechat?

Videochat je moderní vysíláni prostřednictvím pc, internetu a kamery. Jedná se o tzv. komunikaci , flirtování max. lehčí autoerotiku pomoci kamer a internetu. Práce na videochatu je zábavou a velice snadnou formou k výsokým výdělkům!

 

Jsem v osobním kontaktu s klienty?

Jedná se pouze o elektronický přenos a vysíláni, takže v žádném případě nepříjdete do osobniho kontaktu s klienty!

 

Kolik si můžu za měsíc vydělat?

Nejvíce zálezí na komunikaci modelky s klientem v cizím jazyce, protože čím déle dokáže modelka komunikovat s klientem v placených privátech ( chatech) a zdržovat jej, tím déle klient zůstává a platí! Samozřejmě také záleží kolik času trávíte před kamerou. Přesný výdělek za třeba 6ti hod. směnu se nedá říci přesně, protože každý den je jiný. Průměrná modelka u nás si dokaže vydělat i více jak 1000 kc za 6ti hod. směnu. U nejlepších modelek se pak samozřejmě jedná o výšší částky !

 

Jakou formou se vyplácí peníze?

Peníze vyplácíme jednou za měsíc a to vždy k 15 v měsíci. Formou na účet, nebo na ruku přímo u nás ve studiu. Modelkám vyplácíme až 70% jejího výdělku.

 

Je potřeba znalost cizího jazyka?

Samozřejmě ano! Jedná se hlavně o komunikaci v AJ nebo NJ, takže čím více modelka komunikuje s klientem tím déle ho zdržuje v placených chatech a tím více si vydělá. Znalost cizího jazyka není podmínkou ale výhodou, i šikovné modelky se rychle můžou naučit prostřednictvím internetu komunikovat v cizím jazyce!

 

Jaká je věková kategorie modelky a požadavky u vzhledu modelky?

Modelka na livechatu musí mit minimalně 18 let pro práci na videochatu! Modelky na livechatu nemusí vypadat jako modelky známé z televize a mít míry 90-60-90, protože každý klient má jiný vkus a jiné požadavky. Důležitý je příjemny vzhled a úsměv na videochatu. 

 

S pozdravem livechat studio Olomouc.

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.